O NAMA

Centar Škola života osnovan je 2011. godine sa ciljem unapređenja ličnog i profesionalnog razvoja i kvaliteta života građana, kroz sticanje znanja i iskustava i poboljšanja sposobnosti, potencijala i veština.

Radi ostvarivanja svojih ciljeva centar obavlja sledeće aktivnosti:

  • Organizovanje interaktivnih radionica,
  • Organizovanje seminara,
  • Organizovanje edukativnih programa,
  • Angažovanje gostujućih stručnih predavača,
  • Animiranje ciljnih grupa.

Naš tim čine stručnjaci iza kojih stoji višegodišnje iskustvo u kreiranju i realizovanju programa ličnog rasta i razvoja, kreiranju interaktivnih radionica, pisanju psihoedukativnih tekstova.

Iskustveno – edukativne, interaktivne psihološke radionice – okupljaju učesnike oko konkretnih tema, sa definisanim radnim zadacima i diskusijom i ličnim zalaganjem ka ostvarenju unapred zadatih ciljeva.

Grupe za lični rast i razvoj i grupe za podršku – okupljaju učesnike oko zajedničkih tema radi pružanja stručne pomoći podrške od strane terapeuta i ko-terapeuta kao i razmene ličnih iskustava, sa ciljem rešavanja i prevazilaženja određenih problema.

Promene ostvarujemo pružanjem stručne psihološke i psihoterapeutske pomoći i podrške pojedincima, parovima i porodicama i organizacijama u oblasti ljudskih resursa.

Vrednosti kojima se vodimo u našem centru su: poverljivost i etičnost, poštovanje i posvećenost dobrobiti klijenata, pružanje jasnih i istinitih informacija, stručnost i fleksibilnost.

Danijela Aleksić – poslovni psiholog i psihodinamski psihoterapeut.

Osnivač centra Škola života, autor radionica i programa podrške.

Sanja Vučić – diplomirani psiholog i eklektički psihoterapeut u superviziji.

Psiholog sa radnim iskustvom u psihološkim radionicama i grupama za podršku.

Jelena Denić – student kriminalistike eklektički psihoterapeut u superviziji.

Iskustvo u radu i organizaciji psiholoških radionica i grupa za podršku.