Reci da životu

RECI DA ŽIVOTU – je poziv onima koji svojom hrabrošću i kreativnošću žele da oblikuju svoj život. Život zasnovan na temeljima promišljenosti, izbora orjentisanih pravim vrednostima, odlukama da se iz autsajderske pozicije izađe i da se prihvate bol, porazi, greške i da se iz njih izgradi empatija i razumevanje u odnosu na sebe ali i druge. To je poziv za sve one koji misle da se samo u njihovim životima dešavaju ružne i tužne stvari, da su jedino  oni pretplaćeni na nesreću i probleme koji ih udalje od života i gurnu u usamljenost i ogorčenost.

Ovo je poziv za sve one koji žive u konstantnom bolu ili pokušavaju da ga umrtve raznim sredsvima ali i za one koje ne mogu da se nose sa svojim bolom pa ga prenose ili nanose drugim ljudima a pre svega svojoj deci. Za sve one koji osećaju duboku prazninu, otuđenost, za one koji su neshvaćeni, izgubili se na nekoj stazi života, onima koji su u potrazi za smislom i svojom dušom.

Ove radionice imaju za cilj da u vama pokrenu prave slike o vama i vašem životu, da dokučite ko ste, šta volite, u šta verujete,kuda želite da idete i kakav život da vodite i izgradite.