Put žene

PUT ŽENE – je put razvoja i sazrevanja žene, intelektualno, moralno, psihoseksualno i polno. Uključujući prateća pitanja i odgovore koji određuju doživljaj “Ja žena”.

Žena je kompleksno, nežno i snažno, stvaralačko i kreativno biće, inspiracija i nepoznanica i sebi i drugima, sa nekim svojim unutrašnjim svetom koji boji spoljašnji svet celog čovečanstva, povezana sa prirodom i njenim iskonskim zakonima i uključena u savremene tokove, izazov sebi samoj, da se istraži, spozna i upozna.

Put spajanja polnosti, ljubavi i života u jedinstvenu celinu, donosi nove aspekte, mudrost i pobedu, ispunjenost i smislenost, izdizanje i dostojanstvo, trijumf života.

Ove radionice daju odgovore na pitanja kako se poštovanje i poverenje pretvore u povređenost i ogorčenje, i ove radionice imaju za cilj razumevanje problema psihologije ženstvenosti i preispitivanje koliko se žena udaljila od sebe same, svog identiteta i celovitosti. Šta je univerzalna srž žene i kakav je put njenog samorazvoja? Koje su to teškoće i prepreke koje mora da savlada na svom putu ka žrelosti?

Nezadovoljne ste životom žene?
Ne poznajete sebe?
Potrebna vam je podrška?
Izgubile ste se?
Želite razdraganost i energičnost?